Spring til indhold

Samarbejder

Udviklingsledelse

En vej til bæredygtige fødevaresystemer

Udviklingsledelse – en vej til bæredygtige fødevaresystemer er en platform som har til formål at understøtte virksomheder og andre organisationer inden for fødevaresystemet i grøn og bæredygtig omstilling i en verden præget af kompleksitet.

Jeg driver platformen sammen med Johanne Sønderlund Birn.

Vi rådgiver og guider, så virksomheden bliver klædt på til at træffe de rette valg og igangsætte meningsfulde aktiviteter mod en mere grøn og bæredygtig forretning.

Platformen bygger på vores tilgang til at manifestere organisationers drømme og versioner.

Fra madspild til madglæde

Brug madglæde og fokus på trivsel og livskvalitet til at skabe bæredygtige og holdbare transformationer i hverdagen. Det handler om mad, madglæde, livskvalitet og ansvarligt forbrug og produktion.

Mad og fællesskab kan bruges som løftestang til mere trivsel for både mennesker, virksomheder og kloden.

Jeg har siden 2011 arbejdet med madspildsområdet. Arbejdet indenfor “madspild til madglæde” foregår sammen med Johanne Sønderlund Birn.